Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
| Розвиток класифікації непродовольчих товарів в умовах членства України в СОТ | |
| Григорій Мефодійович Кожушко, Людмила Миколаївна Губа, Юлія Олександрівна Басова |
| Дослідження залежності швидкості поширення ультразвуку від концентрації етилового спирту у воді при різних температурах | |
| Михайло Григорович Махно, Григорій Михайлович Махно, Андрій Іванович Шурдук |
| Екологізація асортименту килимів – ефективний спосіб підвищення їх якості та конкурентоспроможності | |
| Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Богданович Семак |
| Тенденції у розвитку асортименту фасадних матеріалів | |
| Лілія Євгенівна Павлуненко |
| Дослідження впливу нових методів вибілювання та пом’якшення лляних тканин на їх повітропроникність | |
| Анна Дмитрівна Кобищан |
| Характеристики та переваги енергоекономічних ламп, наявних на ринку України | |
| Анатолій Олексійович Семенов, Інна Володимирівна Шурдук |
| Екологічні тканини для постільної білизни | |
| Наталія Петрівна Супрун, Марина Анатоліївна Мархай, Лариса Володимирівна Поліщук, Галина Володимирівна Озимок |
| Експертне оцінювання естетичного рівня якості трикотажних виробів | |
| Лариса Володимирівна Поліщук, Світлана Едуардівна Мороз, Олена Василівна Кириченко |
| До теорії нульового звуку на поверхні нанотрубки | |
| Наталія Валеріївна Глейзер, Олександр Михайлович Єрмолаєв, Марія Олександрівна Соляник, Андрій Іванович Шурдук |
| Теплофізичні та деформаційно-міцнісні властивості епоксидних клейових засобів | |
| Оксана Сергіївна Попова |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
| Фактори ризику від генетично модифікованої продукції | |
| Габріелла Олександрівна Бірта |
| Товарознавча характеристика м’яса баранини | |
| Габріелла Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
| Товарознавча характеристика варених ковбас | |
| Юрій Георгійович Бургу, Вікторія Сергіївна Хруль |
| Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні | |
| Олена Олександрівна Горячова |
| Нормування та фактори якості сільськогосподарської продукції | |
| Юрій Георгійович Бургу |
| Електрофізичні властивості свіжої риби як сигнатура оборотності під час заморожування | |
| Дмитро Миколайович Одарченко, О. В. Діденко |
| Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів | |
| Ольга Юріївна Холодова |
| Натуральні барвники з кизилу і терену для варених ковбасних виробів | |
| Андрій Анатолійович Квасніков |
| Дослідження реологічних властивостей м’якоті бульб картоплі в умовах одноосьового стиснення | |
| Аліна Вікторівна Шеїна |
| Розробка проекту побудови і впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на ДП «Черкаси-фарма» | |
| Тетяна Михайлівна Портянко |
| Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності карамелі вітчизняних виробників | |
| Людмила Олесандрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
| Дослідження білково-жирової фракції молока, обробленого високим тиском | |
| Валерій Олександрович Сукманов, Володимир Вікторович Кійко |
| Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку | |
| Олександр Іванович Черевко, Микола Іванович Погожих, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
| Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води | |
| Олександр Володимирович Гордієнко |
| Використання бобових культур для розробки рецептури м’ясних січених напівфабрикатів | |
| Лілія Василівна Молоканова, Ірина Андріївна Оносова |
| Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням | |
| Андрій Миколайович Одарченко, Тетяна Василівна Карбівнича, Тетяна Володимирівна Міщенко, Ганна Леонідівна Звягінцева |
| Моделювання процесу ІЧ-обробки насіння соняшнику в стаціонарному шарі при композиційному плануванні експерименту | |
| А. В. Купченко, Костянтин Олексійович Мельников, Юрій Олексійович Чурсінов |
| Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів | |
| Анатолій Тимофійович Безусов, Леонід Павлович Холодний |
| Використання відходів сокового виробництва при переробці аронії | |
| Галина Панасівна Хомич, Надія Іванівна Ткач, Олена Олексіївна Уланова |
ПРОЦЕСИ ТА АПАРАТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
| Дослідження відносних шумових характеристик технологічного обладнання на середніх частотах | |
| Ігор Миколайович Заплетніков, Ірина Сергіївна Севаторова |
| Технологічні аспекти і можливості переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини | |
| Юрій Іванович Єфремов, Микола Семенович Одарченко, Сергій Володимирович Михайлов, А. М. Пляшешник |
| Енергозберігаюча схема роботи вібраційного транспортера з декою нової конструкції | |
| Олександр Леонідович Фалько, Артем Володимирович Коваленко |
| Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини | |
| Людмила Михайлівна Юрчішина, Галина Михайловна Рибак |
| Установка бактерицидного знезараження питної води ультрафіолетовим випроміненням | |
| Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Берлінова, Михаил Сергеевич Яременко |