Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
| Застосування фізичних і фізико-хімічних методів при дослідженні зносостійкості поліамідних текстильних полотен | |
| Іван Степанович Полікарпов |
| Способи оптимізації асортименту та властивостей верхнєтрикотажних полотен | |
| Марина Григорівна Мартосенко, Богдан Дмитрович Семак |
| Значення для економіки України льону і сучасні методи його кольорування | |
| Степан Олександрович Поліщук, Анна Дмитрівна Кобищан |
| Методи контролю товщини покриттів | |
| Анатолій Олексійович Семенов, Ангеліна Олександрівна Соляник |
| Текстильне товарознавство: пошук способів удосконалення | |
| Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
| Огляд сучасних тенденцій використання полімерів у пакувальній галузі | |
| Олексій Валерійович Пиріков, Віктор Миколайович Ардатьев |
| Стандартизація – ефективний засіб формування ринку екологічно безпечного текстилю | |
| Богдан Богданович Семак |
| Застосування методу морфологічного аналізу технічних рішень для розробки колагенумісної акрилуретанової композиції | |
| Людмила Миколаївна Губа, Наталя Володимирівна Омельченко |
| Галогенні лампи та їх характеристики | |
| Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак |
| Аналіз асортименту шкіряного жіночого модельного взуття | |
| Лідія Іванівна Молебна |
| Товарна пропозиція та споживацькі уподобання на кримському ринку фарфорового посуду | |
| Лілія Євгенівна Павлуненко |
| Інноваційні технології та класифікація сучасних телевізорів | |
| Ірина Іванівна Васильєва |
| Формування концепції якості товарів | |
| Ірина Миколаївна Байдакова |
| Фазове регулювання потужності люмінісцентних ламп електронними пускорегулювальними апаратами | |
| Анатолій Миколайович Лупенко, Володимир Миколайович Нетяга, Павло Михайлович Хорунжий |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
| Застосування експертних методів при оцінюванні конкурентоспроможності харчових продуктів вітчизняних виробників | |
| Людмила Олександрівна Назаренко |
| Вимоги до товарної якості забійних свиней і одержаної свинини | |
| Габріела Олександрівна Бірта, Юрій Георгійович Бургу |
| Фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини у свиней | |
| Габріела Олександрівна Бірта |
| М’ясо-сальні якості свиней | |
| Юрій Георгійович Бургу |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
| Підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських виробів з пісочного тіста за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | |
| Сергій Маісович Шамян, Наталія Євгенівна Князева |
| Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження | |
| Юлія Вікторівна Левченко |
| Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | |
| Сергій Маісович Шамян, Жанна Єлисеївна Плахотіна |
| Визначення кислотності молока ультразвуковим методом | |
| Михайло Григорович Махно, Андрій Іванович Шурдук |
ІСТОРИЧНА ДОВІДКА
| Історія становлення та розвитку кафедри товарознавства | |
| Дмитро Іванович Козьмич |