Зміст
ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОМИСЛОВИХ ТОВАРІВ
| Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла | |
| Григорій Мефодійович Кожушко, Юлія Олександрівна Басова |
| Способи вдосконалення товарної інформації на ринку текстилю | |
| Іван Семенович Галик, Богдан Дмитрович Семак |
| Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кори дуба та кори крушини вовняних тканинах | |
| Богдан Богданович Семак, Зоя Миколаївна Семак |
| Споживні характеристики освітлювальних приладів | |
| Віктор Іванович Ткаченко, Інна Володимирівна Шурдук, Валерія Леонідівна Россохань |
| Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу | |
| Олексій Валерійович Пиріков, Дмитро Петрович Лойко |
| Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер’єру | |
| Галина Олексіївна Пушкар, Богдан Дмитрович Семак |
| Вплив зв’язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних системах на властивості нових композиційних матеріалів | |
| Олександр Михайлович Єрмолаєв, Андрій Іванович Шурдук |
| Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України | |
| Анатолій Олексійович Семенов, Микола Михайлович Трощак |
| Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників | |
| Олена Володимирівна Калашник, Світлана Едуардівна Мороз |
| Розробка технології безхромової вичинки лимарно-сідельної шкіри | |
| Анатолій Григорович Данилкович |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
| Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості | |
| Віктор Андрійович Колтунов, Наталія Михайлівна Тягунова, Євгенія Вікторівна Бєлінська |
| Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами | |
| Людмила Олександрівна Назаренко |
| Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України | |
| Людмила Олександрівна Назаренко, Валентина Олексіївна Назаренко |
| Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства | |
| Юрій Георгійович Бургу |
| Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів | |
| Віктор Андрійович Колтунов, Мар’яна Валеріївна Вовк |
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
| Плоди дикорослих культур – джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів | |
| Галина Панасівна Хомич, Галина Михайлівна Рибак, Надія Іванівна Ткач |
| Вплив електрофізичних методів обробки на якість ковбасних виробів | |
| Ганна Семенівна Рибіцька, Василь Миколайович Оберемок, Леонід Павлович Холодний |
| Якість і збереженість цукрового печива з вторинними продуктами харчової промисловості | |
| Вікторія Миколаївна Козак, Анжела Борисівна Бородай |
| Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів | |
| Інна Станіславівна Тюрікова, Галина Михайлівна Рибак, Валентин Якович Плахотін |
| Спосіб визначення міцності печива | |
| Станіслав Іванович Роговий, Галина Михайлівна Лисюк, Олена Гайдарівна Шидакова-Каменюка, Ірина Миколаївна Фоміна |
| Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна | |
| Алла Леонідівна Рогова, Олена Василівна Іванова, Тетяна Георгіївна Панасова, Лоліта Миколаївна Медведь |
| Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини | |
| Анатолій Миколайович Бурбак, Людмила Борисівна Олійник, Надія Іванівна Ткач, Олексій Миколайович Васюк |
| Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини | |
| Інна Володимирівна Чоні, Нінель Павлівна Коваленко |
| Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід | |
| Наталія Віталіївна Дібрівська, Ольга Олексіївна Костич |
| Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти | |
| Наталія Вікторівна Олійник, Борис Павлович Киричко, Неля Олексіївна Свириденко |
| Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів | |
| Галина Панасівна Хомич, Людмила Михайлівна Юрчішина |
| Вивчення хімічного складу нової борщової заправки | |
| Тетяна Василівна Карбівнича, Андрій Миколайович Одарченко |
| Фазові переходи і стеклування у фруктових начинках | |
| Олександра Василівна Зінченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Аліна Володимирівна Євтушенко |
| Технологія та установка фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням | |
| Григорій Мефодійович Кожушко, Віктор Іванович Ткаченко, Людмила Володимирівна Гусаченко |